This is Me..

my big family

my friends

pureness in emotions

greenary / cactussen

vt wonen / styling programmes

love

faith / church

my lovely husband

my sweet little boy mayson

pizza and chocolate
not the combination though haha

Mijn naam is Melanie en ik ben het gezicht achter Pure Liefde Fotografie. Mijn hart wordt warm van de liefde tussen mensen.
Ik geniet er enorm van om het te zien, voelen en het te mogen fotograferen. Ik vind het dan ook een voorrecht om bij deze intieme momenten aanwezig te zijn. Het vastleggen van een liefdevolle bruiloft of een koppel die onwijs gek op elkaar is. Ik zie ernaar uit jullie liefdesmoment vast te mogen leggen.

Ik heb het voorrecht gehad de liefde van mijn leven ontmoet te hebben toen ik 14 jaar was.
3 jaar later kregen we een relatie, in 2013 vroeg hij mij ten huwelijk en op 14 augustus 2014 trouwden we. Ik geniet enorm van mijn lieve zorgzame man en vooral van het heerlijke eten die hij bereid.  Heerlijk zo'n chef kok in huis kan ik je vertellen!

In 2015 verhuisden wij naar ons eigen gebouwde huis in Almere Hout, waar wij ontzettend genieten! Afgelopen 17 augustus 2017 hebben wij ons zoontje Mayson James in onze armen mogen nemen. Wat een vrolijk en lief ventje is het toch! Wij genieten enorm van hem en zijn ontwikkelingen en zijn heel dankbaar.


More of Me...

LOVES

Met inmiddels 3 bruidsseizoenen te hebben gefotografeerd weet ik heel duidelijk welke stijl ik in mijn fotografie wil laten zien. Ik ben iemand die enthousiast wordt van lichte, romantische, warme foto's. Ze noemen dit ook wel fine art photography.

Ik geloof in romantieke, pure en tijdloze foto's, die de liefde van de meest fantastische dag van jullie leven vast zal leggen. Met mijn foto's vertel ik jullie liefdesverhaal. De romantische momenten, de emoties die jullie voelen, de details van jullie dag, de liefde tussen jullie samen, maar ook de mensen om jullie heen.

Deze stijl wordt werkelijkheid doordat ik gebruik maak van veel natuurlijk licht. Door te fotograferen in lichte zalen, met veel ramen en natuurlijk licht, komt deze fotografie stijl het mooiste tot zijn recht. Buiten fotograferen is altijd goed!

Wordt jij enthousiast van mijn stijl?
Vul dan het contactformulier in.

My style...

LOVES