sweet words

Melanie is een enthousiaste fotografe met hele leuke ideeën. Het fijne van Melanie is dat ze heel persoonlijk is. Ze denkt met je mee door ideeën te bedenken om je bruiloft echt uniek te maken. Wij hebben Melanie als een hele fijne fotografe voor onze bruiloft ervaren. Soms hadden we het bijna niet door dat ze er was, maar toch zag ze alle mooie momentjes en heeft die prachtig in beeld gebracht. Met de foto's van Melanie kunnen we onze droomdag "J HARTJE A"elke keer weer helemaal herbeleven. 

Wij hebben een zwangerschapsshoot gehad van Melanie en zijn naar de Schoorlse Duinen geweest. Melanie is om te beginnen een super leuke, gezellige, enthousiaste meid en je merkt aan haar dat ze plezier heeft in het fotograferen. Ze heeft ook echt oog voor mooie plekken en posities. Ze had heel veel leuke ideeën over hoe we konden gaan staan. Het was erg gezellig en ontspannen en dat zorgde er ook voor dat de foto's er heel natuurlijk en spontaan uit zien. We zijn heel blij met de foto's en we hebben er ook heel veel positieve reacties op gehad! Dus als je een fotograaf zoekt die mooie foto's maakt is Pure Liefde Fotografie zeker een aanrader!!

Wij hebben een zwangerschapsshoot gehad bij Pure Liefde Fotografie. Deze shoot hebben wij gehouden bij de Kennemerduinen met onze lieve fotograaf Melanie. Het was een leuke afwisselende shoot waarin je goed kon merken dat Melanie een ervaren fotograaf is. Doormiddel van leuke opdrachten, hebben we verschillende foto's gemaakt. Melanie neemt de tijd voor je, weet de verschillende poses goed over te brengen, en niet onbelangrijk we hadden het erg gezellig met elkaar tijdens de shoot. En het resultaat van de foto's was fantastisch. We hebben een hoop complimenten over de foto's gehad. Al met al, als je twijfelt over wie je foto's moet nemen, niet doen! Je bent aan het goede adres bij Pure Liefde Fotografie!

Melanie heeft onze bruiloft vast gelegd en wat heeft ze dat goed gedaan! Van tevoren hebben we de bruiloft goed voor besproken, waardoor Melanie bijzondere momenten optijd kon vastleggen. Dat zij hier allemaal aan dacht was heel fijn, ze heeft duidelijk ervaring! Het contact verliep super fijn en heel gemakkelijk. Op de dag zelf hebben we helemaal niet doorgehad dat we gefotografeerd werden! We konden onszelf zijn en optimaal genieten. Achteraf kregen we het fotoboek dat ze gemaakt heeft en ook dat was van top kwaliteit! We hebben Pure Liefde Fotografie al meerdere keren aangeraden en blijven dat ook doen.