mentorsessie

basiscursus fotografie

Workshops

Workshop beginnend trouwfotograaf

Ben jij een fotograaf en/of wil je graag beginnen met fotograferen, maar weet je nog niet zo goed waar je moet beginnen? Ik geef ook fotografie workshops waarbij je kunt kiezen voor een basiscursus fotografie, een workshop beginnend trouwfotograaf of persoonlijke 1-op-1 mentoring. Wil jij je dus verdiepen in een van deze onderwerpen? Lees dan snel verder of neem gerust contact met mij op voor meer informatie!

Mentorsessie

Bij een mentorsessie praten we twee uur lang over dat wat wij het allerleukste vinden: fotograferen! Onder het genot van een kopje thee of koffie mag je mij alles vragen over het vak. Wil je bijvoorbeeld meer weten over bruiloft/coupleshoots? Of hoe ik de zaken aanpak? Welke programma’s ik gebruik en hoe ik mij voorbereid op een bruiloft? Het mag allemaal! We gaan echt de diepgang in en ik deel al mijn kennis met je!

Er zijn twee soorten mentorsessies die je kunt boeken

Mentor sessie 1: 250 euro incl. btw

- Het gesprek zal ongeveer 2 uur duren.
- In Almere Hout, gezellig bij mij op de bank.
- Handvatten voor jou eigen bedrijf.
- Je krijgt een vragenlijst van tevoren, zodat ik de cursus op maat kan maken en ik me op ons gesprek kan voorbereiden.

Mentor sessie 2: 350 euro incl. btw

- Mentorsessie zoals het hiernaast staat..
- Plus een coupleshoot waarbij ik een leuk koppel regel op een mooie fotolocatie 
- Bij de coupleshoot kan je zien hoe ik het aanpak en mag je mee fotograferen. Dit is altijd leuk als toevoeging voor jouw portfolio.
- Al met al zullen we rond de 4/5 uur bezig zijn

Count me in

Basiscursus fotografie

Heb je een spiegelreflex camera, maar gebruik je eigenlijk standaard de auto-stand? Zonde! In deze cursus leer ik je hoe je veel meer uit je camera en daarmee ook uit je fotografie kunt halen! Met mijn jarenlange ervaring kan ik je haarfijn uitleggen hoe je in de manual-stand kunt fotograferen. Wat de beste belichting is, welke verschillende lenzen er zijn en hoe je het beste een scherpe foto kunt maken. Dit en nog veel meer ga je leren tijdens deze basiscursus fotografie!

Aan de slag met fotografie

Om je zo goed mogelijk te helpen gaan we 1-op-1 aan de slag met de theorie van jouw camera. Je mag mij alles vragen, zodat je naar huis gaat met de juiste handvatten om te kunnen fotograferen. Dit hoef natuurlijk niet alleen op professioneel gebied te zijn, maar ook gezinsfoto’s en vakantiefoto’s krijgen vanaf nu een fikse upgrade. Na de theorie – en een lekkere kop koffie of thee – gaan we de theorie toepassen in de praktijk. Ik regel een mini-fotoshoot, zodat jij lekker kunt oefenen. Ondertussen geef ik je de nodige tips en tricks.

Een cursus duurt ongeveer 2 uur en je krijgt dus echt 1-op-1 begeleiding van mij. De kosten voor deze cursus zijn €125 euro. Ben je enthousiast? Stuur mij dan een bericht en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Tot snel.

Praktische informatie

count me in

Workshop beginnend trouwfotograaf

Ben jij beginnend trouwfotograaf en wil je jouw niveau naar een hoger level tillen? Of fotografeer je al een tijdje en werd je via via gevraagd of je het leuk zou vinden om hun bruiloft te fotograferen? Je wilt wel ja zeggen, maar iets houd je tegen. Wat een verantwoordelijkheid. Je hebt geen idee waar je moet beginnen met de voorbereidingen voor zo’n intensieve en hectische dag. Wil je zelfverzekerd op de bruiloft verschijnen en er zeker van zijn dat je niets aan het toeval overlaat?

Komt dit je bekend voor? Dan is deze workshop trouwfotografie waarschijnlijk iets voor jou! In deze workshop vertellen wij je alles wat je moet weten als beginnend trouwfotograaf. We geven je tips en trics.

Wij zijn Emma van der Schelde en Melanie Klinkenberg (Pure Liefde Fotografie) en hebben sinds een aantal jaar ons eigen fotografie bedrijf. We zijn tegen dingen aangelopen, hebben veel geleerd, ontzettend genoten van het girlboss zijn en werken nog steeds hard om verder te groeien. Onze ervaringen en kennis willen wij graag met jullie delen in deze basis trouwfotografie workshop! 

De workshop in het kort:

- Van aanvraag tot aanleveren foto’s
- Wat bespreek je bij een kennismakingsgesprek?
- Planning; waar houd je als fotograaf rekening mee?
- Welke lenzen / apparatuur gebruiken wij?
- Waar let ik op bij het fotograferen?
- Social media & doelgroep
- Inclusief een styled wedding shoot
- Facebook groep waar je al je vragen achteraf nog kan stellen

Zaterdag 19 januari 2019
Tijd: 10.00 - 18.00 uur
Locatie: Fabriek Zuidermeer
Maximaal ruimte voor 12 cursisten.
Lunch, thee en koffie wordt verzorgd.

ACTIE!
Ontvang nu een gratis mentorsessie na de workshop. We bespreken het resultaat van je styled shoot foto's en beantwoorden nog verdere vragen.

Ben jij enthousiast geworden en wil je je aanmelden?

Praktische informatie

count me in

emma & melanie

first workshop 

second workshop 

Modern Chic

SFEERIMPRESSIE WORKSHOP #2

bekijk de blogposts van afgelopen styled shoots

LET'S BE INSTA-FRIENDS

@PURELIEFDEFOTOGRAFIE

Follow me

pure liefde fotografie

www.pureliefdefotografie.nl
pureliefdefotografie@outlook.com

KVK: 62833154
BTW: NL216279483B01

Copyright©: Melanie Klinkenberg-Reerds / Pure Liefde Fotografie

algemene voorwaarden

privacy verklaring