HI THERE

Mijn naam is Melanie, het gezicht achter Pure Liefde Fotografie. Mijn hart doet een dansje elke keer als ik de liefde mag vastleggen. Of het nou gaat om een bruiloft, een newborn- of zwangerschapsshoot of een romantische couple shoot. Ik geniet er enorm van en vind het een voorrecht om deze fijne, intieme momenten te mogen fotograferen. Wil jij ook een liefdesmoment voor altijd op beeld vastleggen? Stuur me een berichtje. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Zelf ben ik christen en al op jonge leeftijd – 14 jaar om precies te zijn – ontmoette ik de liefde van mijn leven, mijn zorgzame man: Dion. In 2013 vroeg hij mij ten huwelijk en op 14 augustus 2014 zeiden wij het ja-woord tegen elkaar! Nog steeds geniet ik van elk moment dat we samen hebben en dit werd alleen maar meer toen wij op 17 augustus 2017 ons zoontje Mayson James in onze armen mochten nemen. Samen met mijn gezin en onze kat Doepie woon ik in Almere Hout, waar wij ons droomhuis hebben laten bouwen.

Dat is ook meteen een van mijn grootste hobby’s. Alles rondom interieur en wonen vind ik heerlijk. Ik kan uren met mijn kopje koffie en een stuk – lees: reep - chocola door de vt wonen bladeren of online op Pinterest nieuwe inspiratie op doen. Verder ben ik dol op heerlijk eten, mijn man is een chef-kok, dus het bourgondische, uren tafelen zit er bij ons goed in!

wie ben ik?

years in business

years married

baby of my own

cups of coffee

pieces of chocolate

5

850

4

400

1

Lang ben ik op zoek geweest naar de juiste naam voor mijn fotografie. Na vijf bruidsseizoenen weet ik inmiddels goed wat mijn stijl is. Ik houd van romantische, pure en warme foto’s met een dromerige touch. Veel buiten fotografie en gebruik van natuurlijk licht, dan komen de foto’s het beste tot zijn recht. Kortom, ik ben een echte fine art fotografe. Romantiek, pure momenten en tijdloze foto’s, de liefde van het moment vastleggen, maar ook de emoties, details en de dag zelf goed in beeld brengen, dat is wat ik het liefste doe!

Daar komt dus ook de naam Pure Liefde Fotografie vandaan. Omdat ik zelf christelijk ben, lijkt het mij fantastisch om christelijke bruiloften te fotograferen, maar ook als jullie geen godsdienstige ceremonie hebben gepland leg ik graag de echtheid van de dag vast. Jullie trouwdag is zo’n intiem en echt moment, net als het fotograferen van een pasgeboren baby of het voelen van de liefde tijdens een coupleshoot. Alles draait om deze pure liefde!

pure liefde fotografie

backstage

Ben jij op zoek naar een bruidsfotograaf? Of zoek je iemand die jou op je meest pure moment kan vastleggen tijdens de zwangerschap? Ben je verliefd op de fine-art stijl en word je enthousiast van mijn foto’s? Neem een kijkje bij de shoots die ik aanbied of stuur mij een bericht voor een kennismaking. Ik kan niet wachten!

Meer weten?

THE BLOG

view

LET'S BE INSTA-FRIENDS

@PURELIEFDEFOTOGRAFIE

Follow me

pure liefde fotografie

www.pureliefdefotografie.nl
pureliefdefotografie@outlook.com

KVK: 62833154
BTW: NL216279483B01

Copyright©: Melanie Klinkenberg-Reerds / Pure Liefde Fotografie

algemene voorwaarden

privacy verklaring