Basiscursus fotografie

Heb je een spiegelreflex camera, maar gebruik je eigenlijk standaard de auto-stand? Zonde! In deze cursus leer ik je hoe je veel meer uit je camera en daarmee ook uit je fotografie kunt halen! Met mijn jarenlange ervaring kan ik je haarfijn uitleggen hoe je in de manual-stand kunt fotograferen. Wat de beste belichting is, welke verschillende lenzen er zijn en hoe je het beste een scherpe foto kunt maken. Dit en nog veel meer ga je leren tijdens deze basiscursus fotografie!

Aan de slag met fotografie

Om je zo goed mogelijk te helpen gaan we 1-op-1 aan de slag met de theorie van jouw camera. Je mag mij alles vragen, zodat je naar huis gaat met de juiste handvatten om te kunnen fotograferen. Dit hoef natuurlijk niet alleen op professioneel gebied te zijn, maar ook gezinsfoto’s en vakantiefoto’s krijgen vanaf nu een fikse upgrade. Na de theorie – en een lekkere kop koffie of thee – gaan we de theorie toepassen in de praktijk. Ik regel een mini-fotoshoot, zodat jij lekker kunt oefenen. Ondertussen geef ik je de nodige tips en tricks.

Een cursus duurt ongeveer 2 uur en je krijgt dus echt 1-op-1 begeleiding van mij. De kosten voor deze cursus zijn €125 euro. Ben je enthousiast? Stuur mij dan een bericht en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Tot snel.

Praktische informatie

count me in

LET'S BE INSTA-FRIENDS

@PURELIEFDEFOTOGRAFIE

Follow me

pure liefde fotografie

www.pureliefdefotografie.nl
pureliefdefotografie@outlook.com

KVK: 62833154
BTW: NL216279483B01

Copyright©: Melanie Klinkenberg-Reerds / Pure Liefde Fotografie

algemene voorwaarden

privacy verklaring