couples

Ben jij een bruidspaar dat een tikkeltje eigenwijs is en lekker avontuurlijk? En zijn jullie op zoek naar een fotograaf die de pure momenten van jullie mooiste dag tot in detail vastlegt? En worden jullie enthousiast van mijn werk? Dan zijn we misschien wel een match! Bekijk meer over mijn bruidsfotografie en vraag de brochure aan. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten.

find out

all the details

pregnant

wedding

newborn

Naast bruidsfotografie leg ik ook graag andere liefdesmomenten vast. Een verliefd koppel, een pasgeboren newborn of een zwangerschap. Ik houd van deze echte pure momenten en leg deze dan ook met liefde voor jullie vast op beeld. Meer weten? Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt, maar als je toch een vraag hebt kun je mij natuurlijk ook altijd een berichtje sturen!

Bruidsfotografie

Liefdesmomenten

Coupleshoot

Nog geen bruiloft op de planning, maar wil je wel mooie foto’s van jou en je partner? Boek een coupleshoot! Ik leg graag de liefde tussen jullie vast. Hoe fijn is het om de intimiteit tussen jullie beiden voor altijd op beeld te hebben?De fotoshoot vindt plaats op een locatie die we samen afspreken. Van tevoren krijg je een brochure met handige tips voor de shoot. De coupleshoot kost €250,- en na afloop krijg je 40 bewerkte foto’s in hoge resolutie toegestuurd in een online galerij. Ook krijgen jullie een mini album toegestuurd met jullie favoriete foto's van de fotoshoot. Stuur me een berichtje voor meer informatie!

praktische informatie

vraag de brochure aan

Bruiloften

Gaan jullie trouwen en ben je op zoek naar een bruidsfotograaf? Allereerst: van harte gefeliciteerd met jullie verloving! Komende tijd kun je genieten van alle voorbereidingen van jullie grote dag! Om alvast een zorg uit handen te nemen vertel ik jullie graag meer over mijn bruiloft fotografie.Mijn stijl is warm, puur en vol liefde. Deze dag draait helemaal om jullie en om de liefde die jullie voor elkaar voelen. Ik hou van pure emoties en spontane foto's die jullie liefde voor elkaar laat zien. Terwijl jullie genieten van jullie prachtige bruiloft zal ik de details, spontane en emotionele momenten, de liefde tussen de mensen en natuurlijk jullie als bruidspaar fotograferen. Mijn stijl is warm, vol met emoties van een glimlach tot een traan, zacht, romantisch en vooral heel puur. Ik vind het belangrijk dat de beelden tijdloos zijn en jullie deze, zo vaak als jullie willen, terug kunnen kijken in een prachtig trouwalbum. De trouwalbum brochure kan je ook per mail aanvragen.


werkwijze en stijl

Voordat we concrete plannen gaan maken, wil ik jullie natuurlijk eerst leren kennen! Dit doen we door een kennismaking bij mij in Almere-Hout of via Skype. Zo krijg ik een mooi beeld van jullie als bruidspaar en kunnen we kijken of er een match is. Vervolgens maak ik een op maat gemaakte offerte met al jullie wensen erin verwerkt. Zijn jullie net zo enthousiast als ik en willen jullie mij als fotograaf? Dan boek ik jullie trouwdatum in!

Prijzen voor een bruidsrapportage beginnen bij €1199,- voor 6 uur bruidsfotografie, maar elk pakket is volledig te customizen met bijvoorbeeld een persoonlijk trouwalbum, het aantal uren dat ik kom fotograferen en een engagement shoot voordat de bruiloft er is. Uiteraard help ik jullie met alle liefde met het uitkiezen van jullie persoonlijke pakket en bekijken we wat voor jullie de beste optie is aan de hand van jullie dagplanning. Vraag voor meer informatie en prijzen geheel vrijblijvend mijn trouwfotografie brochure aan. Of stuur me een bericht om een kennismaking in te plannen.

Hopelijk tot snel!


meer weten?

brochure trouwfotografie aanvragen

Nieuw leven shoot

Ben je in verwachting van jouw kindje en wil je dit bijzondere moment vastleggen? Of ben je net bevallen en wil je die eerste pure weken nooit meer vergeten? Boek dan een nieuw leven shoot! Het blijft zo een speciaal moment, uit mijn eigen ervaring weet ik hoe snel de tijd gaat en hoe snel jouw kleintje straks groeit. Met de foto’s uit deze shoot kun je altijd even terugblikken naar de fijne eerste momenten samen.

Praktische informatie newbornshoot

De newbornshoot vindt gewoon bij jullie thuis plaats en van tevoren krijg je een brochure met handige tips voor de shoot. Een newbornshoot kost €275,- en na afloop krijg je 40 bewerkte foto’s in hoge resolutie toegestuurd in een online gallerij. Ook krijgen jullie een mini album toegestuurd met jullie favoriete foto's van de fotoshoot. Stuur me een berichtje dan stuur ik jullie de Nieuw Leven Brochure toe met meer informatie.

Praktische informatie zwangerschapsshoot

vraag de brochure aan

De fotoshoot vindt plaats op een locatie die we samen afspreken en van tevoren krijg je een brochure met handige tips voor de shoot. Een zwangerschapsshoot kost €275,- en na afloop krijg je 40 bewerkte foto’s in hoge resolutie toegestuurd in een online gallerij. Ook krijgen jullie een mini album toegestuurd met jullie favoriete foto's van de fotoshoot. Stuur me een berichtje dan stuur ik jullie de Nieuw Leven Brochure toe met meer informatie.

newborn

pregnant

LET'S BE INSTA-FRIENDS

@PURELIEFDEFOTOGRAFIE

Follow me

pure liefde fotografie

www.pureliefdefotografie.nl
pureliefdefotografie@outlook.com

KVK: 62833154
BTW: NL216279483B01

Copyright©: Melanie Klinkenberg-Reerds / Pure Liefde Fotografie

algemene voorwaarden

privacy verklaring