- Het gesprek zal ongeveer 2 uur duren.
- In Almere Hout, gezellig bij mij op de bank.
- Handvatten voor jou eigen bedrijf.
- Je krijgt een vragenlijst van tevoren, zodat ik de cursus op maat kan maken en ik me op ons gesprek kan voorbereiden.
- 250 euro incl. btw

Mentorsessie 

Bij een mentorsessie praten we twee uur lang over dat wat wij het allerleukste vinden: fotograferen! Onder het genot van een kopje thee of koffie mag je mij alles vragen over het vak. Wil je bijvoorbeeld meer weten over bruiloft/coupleshoots? Of hoe ik de zaken aanpak? Welke programma’s ik gebruik en hoe ik mij voorbereid op een bruiloft? Het mag allemaal! We gaan echt de diepgang in en ik deel al mijn kennis met je!

voor beginnende (trouw) fotografen

Boek een

Mentorsessie

Mentorsessie

1.

- Mentorsessie zoals het hiernaast staat.
- Plus een coupleshoot waarbij ik een leuk koppel regel op een mooie fotolocatie 
- Bij de coupleshoot kan je zien hoe ik het aanpak en mag je mee fotograferen. Dit is altijd leuk als toevoeging voor jouw portfolio.
- Al met al zullen we rond de 4/5 uur bezig zijn
- €350 incl. btw

Mentorsessie

2.

Om je zo goed mogelijk te helpen gaan we 1-op-1 aan de slag met de theorie van jouw camera. Je mag mij alles vragen, zodat je naar huis gaat met de juiste handvatten om te kunnen fotograferen. Dit hoef natuurlijk niet alleen op professioneel gebied te zijn, maar ook gezinsfoto’s en vakantiefoto’s krijgen vanaf nu een fikse upgrade. Na de theorie – en een lekkere kop koffie of thee – gaan we de theorie toepassen in de praktijk. Ik regel een mini-fotoshoot, zodat jij lekker kunt oefenen. Ondertussen geef ik je de nodige tips en tricks.

Een cursus duurt ongeveer 2 uur en je krijgt dus echt 1-op-1 begeleiding van mij. De kosten voor deze cursus zijn €125 euro. Ben je enthousiast? Stuur mij dan een bericht en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Tot snel.

Basiscursus

Heb je een spiegelreflex camera, maar gebruik je eigenlijk standaard de auto-stand? Zonde! In deze cursus leer ik je hoe je veel meer uit je camera en daarmee ook uit je fotografie kunt halen! Met mijn jarenlange ervaring kan ik je haarfijn uitleggen hoe je in de manual-stand kunt fotograferen. Wat de beste belichting is, welke verschillende lenzen er zijn en hoe je het beste een scherpe foto kunt maken. Dit en nog veel meer ga je leren tijdens deze basiscursus fotografie!

Boek de

Aan de slag met fotografie

Praktische informatie

Basiscursus

Fotografie

Copyright©: Melanie Klinkenberg-Reerds / Pure Liefde Fotografie

privacy verklaring

KVK: 62833154

algemene voorwaarden

BTW: NL216279483B01

pureliefdefotografie@outlook.com