Workshop beginnend trouwfotograaf

Ben jij beginnend trouwfotograaf en wil je jouw niveau naar een hoger level tillen? Of fotografeer je al een tijdje en werd je via via gevraagd of je het leuk zou vinden om hun bruiloft te fotograferen? Je wilt wel ja zeggen, maar iets houd je tegen. Wat een verantwoordelijkheid. Je hebt geen idee waar je moet beginnen met de voorbereidingen voor zo’n intensieve en hectische dag. Wil je zelfverzekerd op de bruiloft verschijnen en er zeker van zijn dat je niets aan het toeval overlaat?

Komt dit je bekend voor? Dan is deze workshop trouwfotografie waarschijnlijk iets voor jou! In deze workshop vertellen wij je alles wat je moet weten als beginnend trouwfotograaf. We geven je tips en trics.

Wij zijn Emma van der Schelde en Melanie Klinkenberg (Pure Liefde Fotografie) en hebben sinds een aantal jaar ons eigen fotografie bedrijf. We zijn tegen dingen aangelopen, hebben veel geleerd, ontzettend genoten van het girlboss zijn en werken nog steeds hard om verder te groeien. Onze ervaringen en kennis willen wij graag met jullie delen in deze basis trouwfotografie workshop! 

De workshop in het kort:

- Van aanvraag tot aanleveren foto’s
- Wat bespreek je bij een kennismakingsgesprek?
- Hoe kom ik professioneel over?
- Planning; waar houd je als fotograaf rekening mee?
- Welke lenzen / apparatuur gebruiken wij?
- Waar let ik op bij het fotograferen?
- Social media & doelgroep
- Inclusief een styled wedding shoot
- Facebook groep waar je al je vragen achteraf nog kan stellen

Datum: Momenteel is de volgende datum nog niet bekend
Wil jij de eerste zijn die de nieuwe datum te horen krijgt? Meld je dan hieronder aan, dan mailen we jou zodra wij meer informatie voor je hebben. 

Maximaal ruimte voor 12 cursisten.
Lunch, thee en koffie wordt verzorgd.

Ben jij enthousiast geworden en wil je je aanmelden?

Praktische informatie

count me in

emma & melanie

first workshop 

second workshop 

Bourgondisch

SFEERIMPRESSIE WORKSHOP #3

bekijk de blogposts van afgelopen styled shoots

Sweet words

Lieve Melanie en Emma, wat heb ik ontzettend genoten van jullie workshop beginnend trouwfotograaf. De dag was goed georganiseerd; er was een topteam aanwezig voor de styled shoot (prachtig gestyled door de leveranciers, toplocatie en een lief koppel). Maar ook de theorie vond ik erg leerzaam. Al mijn vragen wat betreft bruidsfotografie zijn duidelijk beantwoord door Melanie en Emma. De demo-albums waren erg tof om doorheen te bladeren. Ik vond het nog lastig om een bruidspaar aanwijzingen te geven voor posities, maar toen we in kleine groepjes gingen fotograferen kregen we handige tips van Emma. Heel fijn en leerzaam! Ik heb na een lange dag gelijk de bestanden op de computer gezet en ik was meteen verliefd! Zeker in combinatie met de styled shoot kan ik deze workshop aan iedere beginner op het gebied van bruidsfotografie aanraden. 

- Joyce Tekst & Fotografie -

Sweet words

Melanie en Emma delen al hun ervaringen als bruidsfotograaf heel enthousiast. Op een super gave locatie vertelden zij allebei over hun aanpak en waren ze heel transparant over alles wat er bij het fotograferen van een bruiloft komt kijken. Er was alle ruimte om vragen te stellen. Deze openheid is erg fijn en heeft mij enorm geholpen. Ik heb veel aan de tips die zijn gegeven en echt het gevoel dat ik die ik goed kan gebruiken bij het fotograferen van mijn volgende bruiloft. En dan als kers op de taart was het natuurlijk super leuk deel te nemen aan de styled shoot, fijn om meteen een paar tips in de praktijk te kunnen brengen!

Lieve Melanie en Emma, ik heb echt genoten van de workshop en de styled shoot. Bedankt voor de organisatie en vooral voor jullie openheid, tips en enthousiasme! Ik weet zeker dat ik met meer zelfvertrouwen de eerstvolgende bruiloft zal fotograferen!

- Birgit IJpelaar -


Sweet words

Jullie zijn 2 gedreven leuke meiden die niet bang zijn om jullie " geheimen" te delen met de cursisten! Wat jullie sterk maakt ten opzichte van andere bruidsfotografen, is dat jullie samen werken, en ook beiden jullie werkwijze kenbaar maken! Zo krijg je info over hoe je je eigen werkwijze kan crieeeren van beide fotografen! Zo heb ik van jullie beiden dingen meegenomen in mijn werkwijze nu. Het was een workshop met ECHT bruikbare tips, en jullie geven ook echt jullie werkwijze kenbaar wat prettig is en niet gemaakt voelt. 

LET'S BE INSTA-FRIENDS

@PURELIEFDEFOTOGRAFIE

Follow me

pure liefde fotografie

www.pureliefdefotografie.nl
pureliefdefotografie@outlook.com

KVK: 62833154
BTW: NL216279483B01

Copyright©: Melanie Klinkenberg-Reerds / Pure Liefde Fotografie

algemene voorwaarden

privacy verklaring