Let me 
  myself 

 introduce

Scroll

voor meer

Mijn naam is Melanie, het gezicht achter Pure Liefde Fotografie. Mijn hart doet een dansje elke keer als ik de liefde mag vastleggen. Of het nou gaat om een bruiloft, een newborn, zwangerschap, gezinsshoot of een romantische couple shoot. Ik geniet er enorm van en vindt het een voorrecht om deze fijne, intieme momenten te mogen fotograferen. Wil jij ook een liefdesmoment voor altijd op beeld vastleggen? Stuur me een berichtje. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Hi there,

Zelf ben ik christen en al op jonge leeftijd – 14 jaar om precies te zijn – ontmoette ik de liefde van mijn leven, mijn zorgzame man: Dion. In 2013 vroeg hij mij ten huwelijk en op 14 augustus 2014 zeiden wij het ja-woord tegen elkaar! Nog steeds geniet ik van elk moment dat we samen hebben en dit werd alleen maar meer toen wij een echt gezinnetje werden met onze drie lieve zoontjes, Mayson ('17), Charley ('20) en Jaivey ('23). Samen met mijn gezin woon ik in Almere Hout, waar wij ons droomhuis hebben laten bouwen.

 Wie ben ik?

Dat is ook meteen een van mijn grootste hobby’s. Alles rondom interieur en wonen vind ik heerlijk. Ik kan uren met mijn kopje koffie en een stuk – lees: reep - chocola door de vt wonen bladeren of online op Pinterest nieuwe inspiratie op doen. Ik ben vaak met een verfroller in mijn hand te vinden, om weer een nieuw kleurtje op de muur te verven hehe ;) Verder ben ik dol op heerlijk eten, mijn man is chef-kok, dus het bourgondische, uren tafelen zit er bij ons goed in!

Pure Liefde Fotografie

Lang ben ik op zoek geweest naar de juiste naam voor mijn fotografie. Na acht bruidsseizoenen weet ik inmiddels goed wat mijn stijl is. Ik houd van romantische, pure en warme foto’s met een dromerige touch. Veel buiten fotografie en gebruik van natuurlijk licht, dan komen de foto’s het beste tot zijn recht. Kortom, ik ben een echte lifestyle fotografe. Romantiek, pure momenten en tijdloze foto’s, de liefde van het moment vastleggen, maar ook de emoties, details en bij een bruiloft de dag zelf goed in beeld brengen, dat is wat ik het liefste doe!

Daar komt dus ook de naam Pure Liefde Fotografie vandaan. Omdat ik zelf christelijk ben, lijkt het mij fantastisch om christelijke bruiloften te fotograferen, maar ook als jullie geen godsdienstige ceremonie hebben gepland leg ik graag de echtheid van de dag vast. Jullie trouwdag is zo’n intiem en echt moment, net als het fotograferen van een pasgeboren baby of het voelen van de liefde tijdens een coupleshoot of gezinsshoot. Alles draait om deze pure liefde...

Liefdes

Pure Liefde Fotografie

Pure Liefde Fotografie

Pure Liefde Fotografie

Mijn

Copyright©: Melanie Klinkenberg-Reerds / Pure Liefde Fotografie

privacy verklaring

KVK: 62833154

algemene voorwaarden

BTW: NL216279483B01

pureliefdefotografie@outlook.com