Let's talk

Wedding

Brochure

aanvragen

Mijn stijl is warm, puur en vol liefde. Deze dag draait helemaal om jullie en om de liefde die jullie voor elkaar voelen. Ik hou van pure emoties en spontane foto's die jullie liefde voor elkaar laat zien. Terwijl jullie genieten van jullie prachtige bruiloft zal ik de details, spontane en emotionele momenten, de liefde tussen de mensen en natuurlijk jullie als bruidspaar fotograferen.

Mijn stijl is warm, vol met emoties van een glimlach tot een traan, zacht, romantisch en vooral heel puur. Ik vind het belangrijk dat de beelden tijdloos zijn en jullie deze, zo vaak als jullie willen, terug kunnen kijken in een prachtig trouwalbum.

Een mooie reportage vol pure emoties en spontaniteit van jullie trouwdag. Mijn doel is om de sfeer en gebeurtenissen van jullie bruiloft op een manier vast te leggen dat jullie het helemaal terug kunnen pakken als jullie de foto's terug kijken na de bruiloft.

Jullie ontvangen een online galerij met alle door mij geselecteerde bewerkte foto's in mijn stijl. Ook ontvangen jullie een verrassingspakket thuisgestuurd na de bruiloft. 

De online galerij kan gemakkelijk doorgestuurd worden naar jullie vrienden en familie en foto's kunnen daar vanaf gedownload worden. Dat scheelt weer veel werk voor jullie, als jullie dit allemaal wilden gaan verzenden naar hun per email ;). 

Ook is het mogelijk een trouwalbum te laten maken van jullie prachtige bruiloft, zodat alle herinneringen nog heel lang mee gaan en je de foto's aan iedereen in je omgeving kan laten zien. 

Wat kun je                           verwachten?

In 2014 ben ik zelf getrouwd met mijn lieve man Dion. Ik was toen een paar maanden begonnen met fotograferen, maar had zelf nog niet een bruiloft vastgelegd. Wat wij als bruidspaar toen nog niet wisten, was hoeveel waarde de foto's van je bruiloft zouden hebben. Wij hadden een vriend geregeld die een camera had, om onze trouwfoto's te maken. Helaas waren de foto's achteraf gezien bewogen, een aantal overbelicht/onderbelicht en had het veel ruis in de foto. Zonde natuurlijk, gezien ik nu zelf bruidsfotograaf ben geworden en ik ook zo graag mijn eigen bruiloft op een hele professionele manier vastgelegd had willen hebben. Helaas kunnen we die keuze niet veranderen en daarom heb ik het ook mijn missie gemaakt alle bruidsreportages zo goed mogelijk te leveren. Vol pure emoties, een mooie warme bewerking eroverheen en echte herinneringen die gekoesterd mogen worden. 

In de 10 jaar dat ik bruidsfotograaf mag zijn heb ik veel ervaring opgedaan. Dat mag ook wel na meer dan 100 bruiloften te hebben gefotografeerd haha! Iedere keer vind ik het weer een eer als ik het mailtje krijg van een bruidspaar "we kiezen jouw als onze bruidsfotograaf". Het blijft zo bijzonder om de bruiloft van zo dichtbij mee te mogen maken en echt een connectie te hebben met het bruidspaar op hun unieke trouwdag. Ik hou zoveel van mijn baan en wil dit nog jaaaaren blijven doen! 

Mijn eigen ervaring

Warme spontane beelden, vol pure liefde

Meer informatie

Pure Liefde Fotografie

Pure Liefde Fotografie

Pure Liefde Fotografie

Voordat we concrete plannen gaan maken, wil ik jullie natuurlijk eerst leren kennen! Dit doen we door een kennismaking bij mij in Almere-Hout of via Skype. Zo krijg ik een mooi beeld van jullie als bruidspaar en kunnen we kijken of er een match is. Vervolgens maak ik een op maat gemaakte offerte met al jullie wensen erin verwerkt. Zijn jullie net zo enthousiast als ik en willen jullie mij als fotograaf? Dan boek ik jullie trouwdatum in!

Prijzen voor een bruidsrapportage beginnen bij €1100,- voor 4 uur bruidsfotografie, maar elk pakket is volledig te customizen met bijvoorbeeld een persoonlijk trouwalbum, het aantal uren dat ik kom fotograferen en een engagement shoot voordat de bruiloft er is. Uiteraard help ik jullie met alle liefde met het uitkiezen van jullie persoonlijke pakket en bekijken we wat voor jullie de beste optie is aan de hand van jullie dagplanning. Vraag voor meer informatie en prijzen geheel vrijblijvend mijn trouwfotografie brochure aan. Of stuur me een bericht om een kennismaking in te plannen.

Brochure

aanvragen

Laten we                         kennismaken!

Wij zijn superblij met Melanie als onze trouwfotograaf! Ze is enthousiast, professioneel maar ook in voor een lolletje. Ze weet heel goed wat ze doet en dat is in het resultaat ook te zien. Ze heeft een prachtig fotoalbum voor ons gemaakt, de foto’s zijn fantastisch, kortom: geweldig!!

Niek + Larissa

"Wij zijn heel erg blij met de foto's"

Volgende review

Oooooh de foto's, zo mooi, zo veel emoties, zo prachtig, écht een droom ❤ ❤ ❤ We hebben de hele dag opnieuw beleefd gisteravond, dat was echt heel mooi. Zo veel dingen die we niet meer wisten of überhaupt niet opgeslagen hebben die dag, veel foto's waren echt een verassing, mega leuk! Dankjewel lieve Melanie voor het vastleggen van onze mooiste dag, you rock!! 😍

Joachim + Evelien

"You Rock"

Volgende review

Tijdens onze bruiloft heeft Melanie ontzettend veel mooie en belangrijke momenten vastgelegd. Tijdens het achteraf bekijken van de foto’s waren we dan ook een aantal keer erg verrast. We hadden op de dag zelfs namelijk eigenlijk niet door dat ze op zoveel kostbare momenten foto’s had genomen. Ze is duidelijk en creatief tijdens de fotoshoot en echt zichzelf. Daarom past de naam ‘Pure Fotografie’ ook zo goed bij haar.

Mark + Danielle

"Ze is duidelijk en creatief"

Volgende review

Pure Liefde Fotografie

Pure Liefde Fotografie

Pure Liefde Fotografie

Een enthousiaste fotografe op jullie bruiloft ;)

De sfeer, emoties en pure liefde goed op beeld vastgelegd

Een eeuwige herinnering die nog generaties mee zal gaan

De preview binnen 1 dag in je mailbox

Een ontzettend tof verrassingspakket thuis gestuurd

Samen jullie ideale trouwalbum in elkaar zetten in 1 avond

Met alle liefde wil ik jullie trouwdag en jullie liefde vastleggen

pure liefde fotografie?

Waarom 

FAQ's 

Wat is inbegrepen in het uurtarief voor trouwfotografie?

Heel veel! Namelijk; een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij mij thuis op de bank in Almere (of videobellen kan ook), gezellig mail contact over alle voorbereidingen van de bruiloft, een bel afspraak voor de laatste details een week voor de bruiloft, het fotograferen van de mooiste dag van jullie leven, een preview van 20 foto's 1-2 dagen na de bruiloft, een online galerij met alle door mij geselecteerde bewerkte foto's vol pure liefde, verrassingspakket thuis gestuurd, eventueel het ontwerpen van jullie trouwalbum (als dit in het pakket zit of jullie daarvoor willen kiezen), BTW, eventueel reiskostenvergoeding als je bepaalde pakketten kiest (staat aangegeven in de brochure), en natuurlijk HEEL VEEL liefde en enthousiasme van mij als fotograaf :)

Hoe komt mijn fotografeer stijl het beste uit?

Ik werk graag met natuurlijk licht, dus let op het daglicht dat binnenkomt bij de binnenlocaties van jullie bruiloft. Ik hou enorm van de natuur waar we mooie foto's kunnen maken van jullie als bruidspaar, maar ook buiten ceremonies zijn mijn favoriet! Ik houd enorm van mooie styling op jullie trouwdag. Prachtige bloemen, mooie gedekte tafels met oog voor detail, een backdrop waar jullie als bruidspaar voor staan tijdens de ceremonie, en ga zo maar door.. 

Welke apparatuur gebruik ik?

Ik gebruik professioneel apparatuur van Nikon. Ik heb 2 Nikon Z6ii body's die ik de hele bruiloft zal gebruiken en 1 back-up optie heb ik altijd bij me. Daarnaast heb ik allerlei soorten lenzen, namelijk een 24mm, 35mm, 50mm, 85mm en 105 mm. Ik maak het liefst gebruik van al het natuurlijke licht wat ik heb die dag en zal zo min mogelijk proberen mijn flits te gebruiken. 

Kan er nog iets aan de prijs gedaan worden?

Helaas kan ik geen korting geven op de prijzen. Je zou de prijzen eigenlijk moeten zien als de 10 jaar ervaring als bruidsfotograaf, cursussen/workshops die ik heb gedaan om beter te worden, alle apparatuur die ik ervoor heb aangeschaft en de service die ik jullie wil bieden rondom de bruiloft, bij het eindproduct en natuurlijk op de bruiloft zelf.

We willen liever niet dat je onze foto’s online zet, is dat oké?

Bruidsparen boeken mij door de foto’s die ze zien op mijn site of social media, daarom is het voor mijn bedrijf belangrijk dat ik kan laten zien wat ik maak. Heb je om privacy redenen liever niet dat ik jullie foto’s publiceer? Dan komen we hier samen uit door hierover in gesprek te gaan. 

bruidsfotografie

Ik ontmoet jullie graag

Brochure

aanvragen

Copyright©: Melanie Klinkenberg-Reerds / Pure Liefde Fotografie

privacy verklaring

KVK: 62833154

algemene voorwaarden

BTW: NL216279483B01

pureliefdefotografie@outlook.com