Nog geen bruiloft op de planning, maar wil je wel mooie foto’s van jou en je partner? Boek een coupleshoot! Ik leg graag de liefde tussen jullie vast. Hoe fijn is het om de intimiteit en het plezier tussen jullie beiden voor altijd op beeld te hebben?

Coupleshoot

Brochure

Bekijk

deze blog

aanvragen

Ben je in verwachting van een kindje en wil je dit bijzondere moment vastleggen? Boek dan een zwangerschapshoot! Samen met je partner (of misschien wel meer kids die jullie hebben) maken we mooie foto's van jullie geluk. Een prachtige buik om vastgelegd te worden en de liefde tussen jullie (en jullie gezin). 

Zwangerschapshoot

Brochure

aanvragen

Bekijk

deze blog

Ben je net bevallen of ga je binnenkort bevallen en wil je die eerste pure weken nooit meer vergeten? Boek dan een newbornshoot! Het blijft zo een speciaal moment, uit mijn eigen ervaring weet ik hoe snel de tijd gaat en hoe snel jouw kleintje straks groeit. Met de foto’s uit deze shoot kun je altijd even terugblikken naar de fijne eerste momenten samen.

Newbornshoot

Brochure

aanvragen

Bekijk

deze blog

Een familieshoot kan op twee manieren bekeken worden. Met jullie gezin op de foto gaan of met jullie hele familie (ouders, kinderen, kleinkinderen). Allebei een gezellige bedoeling om voor altijd te vereeuwigen. Kinderen groeien zo hard, dus hoe leuk is het om de tijd even stil te zetten en deze foto's voor altijd te kunnen koesteren!

Familieshoot

Brochure

aanvragen

Bekijk

deze blog

Copyright©: Melanie Klinkenberg-Reerds / Pure Liefde Fotografie

privacy verklaring

KVK: 62833154

algemene voorwaarden

BTW: NL216279483B01

pureliefdefotografie@outlook.com